Hirdetés

WP blog: Megjelent a Pandora WP8-ra

A napokban jelent meg Windows Phone 8 alkalmazásban a Pandora nevű alkalmazás, mely a közkedvelt internetes zenei streaming-szolgáltatást hozza el WP8-ra. A 2000. januárjában elindított szolgáltatást mára több tízmillió felhasználó használja, az egyik leginkább felkapott webrádióról van szó, rengeteg zenével a tarsolyban. A csapat egy extra kedvezménnyel kedveskedett a Microsoft mobilplatformja felé, a Pandora ugyanis az egész év során ingyenesen vehető igénybe.

A felhasználói felület metrósítása mellett néhány WP-specifikus extrát is kapunk. Ilyen például a Kid's Corner integráció: Gyermeksarok módban indítva az alkalmazás automatikusan kiszűri a korhatáros tartalmakat. A kedvenc adókat a főképernyőre, élő csempeként is kitűzhetjük, melyek megjelenítik az aktuálisan hallgatott zenék adatait. Windows Phone extra továbbá a legutóbbi állomásokat listázó oldal, melyen kényelmesen lehet rendezni a kedvenceket.

Természetesen a többi platformon megszokott funkció is elérhető, például bejelentkezés után menedzselhetjük az állomásainkat, zenéket vásárolhatunk, illetve a hangminőség is állítható. Az alkalmazás ingyenes, a használata az év végéig az is marad, letölteni ezen a linken lehet.

Előzmények