Hirdetés

WayteQ blog: Vízálló motoros GPS a kínálatban

A WayteQ elég jól ismert név a navigációs eszközök területén, hazánkban és azon kívül is. A jó idő beköszöntével egyre többen ülnek motorra, úgyhogy pont időszerű a WayteQ xRider motoros GPS megjelenése. A készüléket a kétkerekűt használók igénye szerint készítették, így lett például 4,3 hüvelykes a kijelző mérete, amihez 700 nit-es fényerő tartozik, hogy napsütésben is lássuk, merre kell menni.

A tartóbölcsőn egy napellenző található, továbbá a töltés is ezen keresztül történik. Jár hozzá egy speciális bilincs, amivel a motor kormányára tudjuk rögzíteni, de a hagyományos tapadókorongos megoldással az autóban is gond nélkül használhatjuk. Fontos, hogy az IP7X szabvány alapján az xRide teljesen vízálló, valamint a beépített Bluetooth-nak köszönhetően képes a sisakba épített headsetre továbbítani a hangutasításokat.

Működéséről egy kétmagos, 800 MHz-es MStar processzor és 256 MB RAM gondoskodik, a belső memória 8 GB, melyet microSD-vel bővíthetünk tovább. Alaprendszerként a Windows CE 6.0 fut rajta, grafikus kezelőfelülettel. Kétféle változatban lehet megvásárolni, a GPS szoftver nélküli kivitel 34 900 forint, míg a Sygic teljes Európa térképcsomaggal 49 900 forintba kerül.

Rusi

Azóta történt