Vivo X5 Pro előzetes érkezett

A Vivo azon kínai gyártók sorát gyarapítja, akik az elmúlt években több komoly készüléket is letettek a piacra (gondoljuk csak az első QHD-s mobilra, az XPlay 3S-re), az OnePlusszal, a Xiaomival, az Oppóval vagy a Meizuval ellentétben azonban nem nagyon jutottak túl Ázsia kontinenshatárain. A legújabb készülékük Vivo X5 Pro névre fog hallgatni, és a gyártó máris megmutatta a bejelentés előtt álló mobil néhány részletét, amelyeken jól látszik a 2,5D üveg névre hallgató, a széleknél ívesre csiszolt előlapi kivitel.

A Vivo X5 Pro ívelt kijelzővédő üveggel és PDAF-autófókusszal érkezhet
[+]

Az már korábban kiszivárgott, hogy néhány másik gyártóhoz hasonlóan a Vivo is PDAF, vagyis fáziskeresős autófókusz rendszeren dolgozik, amely sokkal gyorsabb élesítést tesz lehetővé a hagyományos autófókusznál, ami a legtöbb mobilban található. Ez a technológia a Vivo XShot folytatása mellett az X5 Próban is kiköthet, már csak az a kérdés, hogy mikor.

Azóta történt

  • 32 megapixeles szelfik?

    Ha hihetünk a hivatalos előzetesnek, a Vivo X5 Pro rekordfelbontású előlapi kameraszenzort kap, amely nem kevesebb, mint 32 millió pixel rögzítésére lehet képes.

  • A TENAA fedte fel a Vivo X5Max s-t

    A kínaiak újdonsága MediaTek MT6752 chipsettel érkezik, a másik nagy érdekessége pedig az, hogy a 4150 mAh-s akku ellenére igen karcsú marad.

  • Bemutatkozott a Vivo X5Pro

    Leleplezte legújabb készülékét a vállalat, mely a 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású Super-AMOLED panel mellé SNapdragon 615 SoC-t kapott.

  • 2016-ban jön a Vivo Xplay 5S?

    Egyre többször kerül a pletykák kereszttüzébe az a készülék, ami nagy csak a 6 hüvelykes, QHD felbontású kijelző, hanem a Snapdragon 820 SoC miatt is érdekes.

Hirdetés