Visszatérítést igényelhetnek a OnePlus 12R tulajdonosok

A belső tárhely típusa tévesen lett megadva, akinek ez a gyakorlatban is problémát jelent (vagy csak zavarja a tudat), visszaküldheti a készüléket.

A OnePlus fórumán több felhasználó jelezte, hogy a Snapdragon 8 Gen 2-es szettel bemutatott OnePlus 12R 256 GB-os verziója a termékoldallal és a meghirdetett specifikációval ellentétben nem UFS 4.0-s belső tárhellyel dolgozik, hanem lassabb, korábbi UFS 3.1-es memóriamodullal. Ezzel alapvetően olyan nagy probléma nem is lenne, ha nem abban a tudatban vásárolták volna meg a készüléket, hogy magasabb kategóriás hardvert kapnak.

A OnePlus megnyugtatóan reagált a helyzetre. Egyrészt már minden termékinformációs oldalon a megfelelő paraméterek szerepelnek, másrészt hajlandóak teljes egészében visszatéríteni a készülék vételárát, amennyiben a felhasználó nem elégedett a termék teljesítményével, noha bíznak benne, hogy a gyakorlatban ez nem fog érzékelhető problémát okozni és a vásárlók, a személyes tapasztalatok alapján kitartanak a OnePlus 12R mellett. De, ha valaki mégis vissza szeretné küldeni az eszközt, azt március 16-ig teheti meg, a gyártó pedig visszatéríti a teljes vételárat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés