Hirdetés

Visszatér Berlinbe az IFA

2022 szeptemberében újra megrendezésre kerül az IFA kiállítás, a helyszín a Messe Berlin.

2022. szeptember 2-től 6-ig újra megnyitja kapuit az Internationale Funkausstellung Berlin, vagyis az IFA, Németország legnagyobb és legrégibb ipari kiállítása. Az IFA 2020-ban csak visszafogott formában volt megtartva, 2021-ben a koronavírus miatt elmaradt, a szervezők szerint azonban nagy igény van mint a gyártói, úgy a fogyasztói oldalról is arra, hogy visszatérjen a show és a kiállítás látogatható formájában.

Einstein megnyitja az 1930-as IFA kiállítást.
Einstein megnyitja az 1930-as IFA kiállítást. (forrás: Bundesarchiv, Bild 102-10300 / CC-BY-SA 3.0, CC BY-SA 3.0 de)

Az IFA vezetője, Jens Heithecker olyan léptékű és méretű kiállítással tervez, mint a koronavírus előttiek, elmondása szerint több nagy nemzetközi cég is jelezte már elkötelezettségét a standok állítása mellett. Heithecker szerint a legtöbb igényt a fitnesszel és digitális egészséggel foglalkozó szekcióba regisztrálták eddig, második pedig az otthoni kiegészítők részlege.

Április elsejétől már teszt vagy védettségi igazolvány nélkül is látogatható az IFA-nak is helyt adó Messe Berlin, az első rendezvényt, a Fruit Logistica-t április 5-től 7-ig rendezik meg ott, 115 országból érkező látogatókkal. Az IFA kapcsán a Messe Berlin vezérigazgatója, Martin Ecking elmondta, elkötelezettek amellett, hogy biztonságosan és sikeresen vezényeljék le a szeptemberi eseményt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IFA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés