Hirdetés

Visszakerül a noccs az Oppo Renóra

A középkategóriás kiszerelés csupa képernyő helyett apró kameracseppel köthet ár/érték arányban kompromisszumot.

Alapkiszerelésben Snapdragon 710-zel, csúcsvariációban Snapdragon 855-tel és 5x-ös optikai zoommal, egyes piacokon pedig 5G-s opcióval indult útjának az Oppo Reno termékcsalád, amely az előlapon csupa képernyőt kínál, hiszen a szelfikamera egészen különlegesen emelkedik ki a készülék tetejéről. Az viszont várható volt, hogy minden prémium tulajdonság nem kerül át az olcsóbb modellekbe, és a China Telekom által óvatlanul kiszivárogtatott Reno Z egyből köt néhány kompromisszumot.


(forrás: MySmartPrice) [+]

Oda az érintetlen kijelző, igaz: az apró kameracsepp azért nem túl zavaró, plusz megmaradt alul a képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasó. A Reno váltja egyébként az Oppo R sorozatot is, ami azt jelenti, hogy az árazás a középkategóriától a csillagos égig terjed majd. Erre utal a Reno Z 2600 jüanos várt nyitóára (109 ezer forint) és a nyolcmagos Helio P90 SoC. A 6 GB RAM mellé társuló 256 GB-os tároló ugyanakkor igazán bőséges, a 6,4"-es AMOLED panel pedig nem csak méretes, 1080 x 2340 pixelen kellően élesnek ígérkezik.


(forrás: MySmartPrice) [+]

Hátul 48 + 5 megapixeles kamera, elöl 32 megapixeles önfotós egység, a házban pedig 3950 mAh-s telep lakozik, VOOC 3.0 gyorstöltéssel. Persze még semmi sem hivatalos, mindenesetre a szolgáltatói vétlen felbukkanás alapján nem lehet messze a Reno Z ázsiai bemutatója. Az Oppo egyébként már kilenc európai országban jelen van, hat közülük EU-s (bár egy már nem sokáig). A nálunk még mindig ismeretlen márka tehát egyre csak közeledik határainkhoz, a Reno sorozat pedig kellően ütős nyitás lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Ismét újít az Oppo

    A nagy kínai gyártók sorra prezentálják a formabontó megoldásokat, az Oppo ismét valami egészen újszerűt és előremutatót demóz.

  • Barca mezbe bújt az Oppo Reno

    Az FC Barcelona rajongói örvendezhetnek: a katalán klub színeiben pompázik az Oppo Reno 10x Zoom különkiadása.

  • Valaki mindig elnézi a naptárat

    Most a JD.com tette közzé a bemutató előtt egy nappal az Oppo Reno 2 termékoldalát, nyilván teljes specifikációval.

Előzmények

Hirdetés