Visszahívja az LTE-s Android Wear modelleket az LG

Hirdetés

Nem tartott sokáig az első beépített LTE-s Android Wear modell életciklusa: a Watch Urbane 2nd Edition LTE forgalmazását ugyanis az LG váratlanul felfüggesztette, partnerei, az amerikai AT&T és Verizon pedig  felvette a kapcsolatot azokkal, akik az elmúlt pár napban megvásárolták az okosórát, teljes árvisszatérítést vagy más modellre való cserét ígérve, ha visszaviszik.

Hiába mutatós, ha gondok vannak vele: az LG leállta a Watch Urbane 2nd Edition LTE forgalmazásával
Hiába mutatós, ha gondok vannak vele: az LG leállta a Watch Urbane 2nd Edition LTE forgalmazásával [+]

Mindkét említett szolgáltató minőségi okokra hivatkozva állt le a forgalmazással, és az LG szerint is hardveres problémáról van szó, ami annyira komoly lehet, hogy a 9to5Google szerint világszerte törölte a Watch Urbane 2nd Edition LTE-t a gyártó. Olvasóink emlékezhetnek a Watch Urbane LTE-re, az azonban Android Wear helyett WebOS rendszert futtat, és nem érinti a mostani visszahívás. Nem zárható ki tehát, hogy a Google okosórás rendszere nem működik együtt megfelelően valamely hardveres komponenssel. Azt egyelőre nem tudni, hogy a hiba orvoslása vagy a készülék feladása mellett dönt-e az LG.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Bemutatkozott az LG G Pad II 8.3

    A dél-koreai gyártó újabb tabletet mutatott be, mely a középkategóriában próbál szerencsét, köszönhetően többek között a Snapdragon 615 SoC-nek.

Előzmények

Hirdetés