Videón a Samsung Galaxy A8

Hirdetés

A Samsung Galaxy A8 érkezéséről egyre többet hallani, nem csak hírmorzsákból lehet információkhoz jutni, hanem már képeket is lehetett látni a phabletről, plusz már a TENAA és az FCC jóváhagyását is megkapta a készülék. Ha ez mind nem lenne elég, akkor el kell mondjuk, hogy most egy hands-on videó is felbukkant az interneten, amin még jobban szemügyre vehető a dél-koreaiak modelljének működése.

A Galaxy A8 az eddigi szóbeszédek szerint 157,7 x 76,7 x 5,9 milliméteres méretekkel rendelkezik, amivel a legvékonyabb Samsung mobil címet is kisajátítja majd. Az 5,7 hüvelykes, Full HD felbontású Super-AMOLED panelt a nyolcmagos processzorral ellátott Qualcomm Snapdragon 615 SoC hajtja meg, a grafikus gyorsításért az Adreno 405 felel.


[+]

A 2 GB RAM mellett 16 GB-os, microSD-vel bővíthető belső tárhelyre lehet számítani, a fotózás szerelmeseinek pedig egy 16 megapixeles kamerával kell beérniük. Az Android 5.1.1 operációs rendszerrel épülő, TouchWiz felülettel ellátott A8 burkolata alatt egy 3050 mAh kapacitású akkumulátor látja majd el a phabletet. Az árról és a megjelenés pontos időpontjáról egyelőre nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés