Veletech: nem csak a Mi 5-öt állította ki az EU Stock

Hirdetés

Snapdragon 820-as rendszerchipjével, fém/üveg házával, villámgyors működésével és minőségi, 5,15 hüvelykes Full HD paneljével a tavasz egyik kiemelkedő ajánlata lehet a Xiaomi Mi 5, főleg, ha kedvező ázsiai árát is figyelembe vesszük. Az EU Stock gőzerővel dolgozik a magyar rendszerfelületen, és amikor végre kapható lesz itthon a Mi 5, akkor sem kell bankot robbantani vásárlás előtt: a 3/32 gigabájtos változat idehaza 130 ezer forintba fog kerülni.

Érdemes a Mi 5-öt a Veletechen kipróbálni
Érdemes a Mi 5-öt a Veletechen kipróbálni [+]

A Mi 5 természetesen a Veletechre is kilátogatott, ezért aki épp arra jár, meg tudja tekinteni élőben is a gyönyörű csúcskészüléket. Nem a Xiaomi Mi 5 az egyetlen kiállított mobil az akciókamerák között az EU Stock kínálatában: van még Redmi 3 és a Redmi Note 2, vagy a Doogee X5 Pro és X6  Pro.

A Mi 5 mellett egy sor másik mobil is kipróbálható az EU Stock standjánál
A Mi 5 mellett egy sor másik mobil is kipróbálható az EU Stock standjánál [+]

Ugyancsak szemügyre lehet venni a Doogee önálló brandjének egyik képviselőjét, a HomTom HT6-ot. Ez egy belépőszintű phablet 5,5 hüvelykes HD kijelzővel, MT6735P-s rendszerchippel, 2 gigabájt RAM-mal, 16 gigabájtos belső tárolóval és 4G támogatással. Az előlapra 2, a hátlapra pedig 8 megapixeles Sony kameraszenzor került, a hátlap mögötti telep pedig nem kisebb, mint 6250 milliamperórás. Emiat persze a HT6 elég vaskos, de legalább nem kell majd gyakran tölteni. A készülék tervezett végfelhasználói ára 35 ezer forint.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

  • Eddig 14,4 millióan jegyezték elő a Xiaomi Mi 5-öt

    Az értékesítés Kínában holnap indul, ám kicsi az esélye, hogy minden igényt azonnal ki tudjanak elégíteni. A prémium, kerámia hátlapos változat csak később lesz elérhető.

  • Ugróköteles előzetest kapott a Xiaomi Mi 5

    A jövő héten bemutatkozó csúcsmobil sebességét hivatott demonstrálni a reklámvideó, amely nem árul el sokat a készülékről, néhány kiszivárgott diakép viszont annál többet.

  • Egy csokornyi Xiaomi Mi 5 hír befutott

    Állítólagos megjelenési dátum, egy webáruházban felbukkant termékoldal és túlóra a Foxconnál a mai Mi 5-höz kapcsolódó hírekben.

Hirdetés