Vékony pénztárcára szabták az uleFone S10 Prót

Tovább bővítette noccsos kínálatát az uleFone, amely a témakörben már strapatelefonnal is rendelkezik. Az S10 Pro nem ilyen, és még csak nem is a Galaxy S10 előhírnöke, ehelyett visszafogott tudással azoknak kíván alternatívát nyújtani, akik nem akarnak egy okostelefonért kisebb vagyont otthagyni.

Az elkért végösszeget a gyártó még nem közölte, azonban a négymagos MediaTek MT6739WA nagyjából beárazza magát, ahogy a 2 GB RAM és a bővíthető, 16 GB-os táregység is belépőszintű tudásról árulkodik. Persze, ebből az ársávból sem hiányozhat a lehetőségekhez mérten egész domináns kijelző. 5,7"-es képátlóról van szó 720 x 1498 pixeles felbontással, 19:9 arányon.


[+]

A szenzorszigeten 5 megapixeles kamera van, 8 megapixeles felskálázással, hátul pedig 13 + 5 megapixeles kombináció portrémóddal és 16 megapixeles felskálázással. Az optikák f/2-es rekeszértékűek, LED villanó csak hátra került.


[+]

Az anyaghasználatot a gyártó nem pontosítja, a hátlapon mindenesetre ujjlenyomatos, elöl pedig arcalapú biometrikus azonosítás adott. Az Android 8.1-gyel szerelt phablet 149,2 x 72,2 x 9,65 milliméterével nem vészesen nagy, 171,5 grammjával pedig nem is túl nehéz, igaz, 3350 mAh-s teleppel kell beérni, ami microUSB porton tölthető. Szerencsére a 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenet nem maradt le.


[+]

Adott a kétcsatornás WiFi (802.11a/b/g/n), a Bluetooth 4.0, a GPS és a GLONASS műholdak használata, valamint a hazai LTE sávok támogatása (B1/3/7/8/20), egy microSIM és egy nanoSIM befogadásával. Az uleFone S10 Pro fakóarany, fekete és lila/kék színátmenetes változatban lesz elérhető, a mikor és a mennyiért kérdésköröket a gyártó hamarosan pontosítja.

Azóta történt

Előzmények

  • Mindent kibír az uleFone Armor 3T

    A továbbfejlesztett strapamobil offline távbeszélőként is funkcionál, miközben minden környezeti hatásnak ellenáll.

  • uleFone X - te mit parodizálsz?

    Lehet, hogy a főhajtás volt a cél, ám az óriásbevágást kínáló uleFone X inkább az iPhone X klónozás kifigurázása, avagy útmutató, hogyan ne másoljunk.

  • uleFone Armor X - betonbunker

    A középkategóriában kínál strapabíró képességeket az uleFone 18:9 arányú panellel szerelt phabletje, ám a hardver és a kamera nem nő fel az összeszerelés színvonalához.

  • MWC 2018: A középkategóriába is betüremkedik az uleFone

    Az uleFone S és X tulajdonképpen egy készülék kétféle hardverrel, és bár nem néz ki olyan jól, mint a T2 Pro, az iPhone X-et ügyesen lekoppintotta. Nem mintha ez erény volna.

Hirdetés