Végleges a Galaxy S6 specifikációja?

Ahogy a korábbi szóbeszédekből kiderült, nagy az esély arra, hogy a Samsung következő csúcstelefonja a márciusi Mobile World Congress alkalmával kerül leleplezésre. A BGR most saját forrásaira hivatkozva állítja, hogy a dél-koreai gyártó kiválasztotta azt a modellt, ami majd forgalomba kerül. A Galaxy S6-ból ugyanis többféle prototípust készítettek, ám határozott döntés egészen eddig nem született állítólag arról, hogy melyiket dobják piacra.

Samsung Galaxy S6

A véglegesnek szánt verzióba egy 5,1 hüvelykes, QHD (1440 x 2560 pixel) felbontású kijelzőt szerelnek, így meglehetősen kompakt marad majd a mobil. A Cat.6-os 4G/LTE támogatás biztosra vehető (volt korábban szó Cat.10-ről is), verziótól függően pedig az Exynos vagy Snapdragon chipset kerül majd az S6-ba. A hátlapi fényképező optikai képstabilizációt kap, felbontása 20 megapixel lesz, az előlapi kamera pedig 5 megapixelben lesz képes megörökíteni a felhasználókat. A 32/64/128 gigabájtos belső tárhely mellé microSD támogatás dukál, és lesz még Samsung Pay is, ami az Apple hasonló megoldásának ellenfele lehet. A 2550 mAh kapacitású akkumulátorral (fícsör a 10 perc töltéssel 4 óra használat) szerelt, fém és üveg (Gorilla Glass 4) házba csomagolt Galaxy S6 érkezésére március 2-án kell számítani.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy A3 - jöttem, láttam, ...

    ... de nem győztem fizetni. Az A3 apró, fürge, szuperül összerakott fémházas készülék, mely a prémium minőséget adja meg, csak éppen az árazás siklott félre. Nagyon.

  • Üveg hátlappal érkezik a Galaxy S6?

    A legújabb Samsung Galaxy S6 pletyka szembemegy az eddigiekkel: koreai források szerint az új csúcskészülék fémkeretét elől-hátul üveglap foghatja közre.

  • 14 nanométeres Exynosszal jöhet a Galaxy S6

    Friss hírek szerint a legtöbb piacon házon belüli chipsettel startolhat el a Samsung Galaxy S6, köszönhetően a Snapdragon 810-es SoC gondjainak.

  • Tesztfázisban a Galaxy S6?

    A Samsung következő, csak Project Zeróként emlegetett csúcskészüléke már előzetes tesztelés alatt állhat indiai vámdokumentumok szerint.

Hirdetés