Hirdetés

Futott egy kört a népszerű benchmarkokon az Ulefone új bestiája

A hatalmas 22 000 mAh-s akkumulátor mellé korrekt teljesítményt is ígér a gyártó, ezt teszteredmények is bizonyítják.

Szeptember utolsó napjaiban jelentette be az Ulefone, hogy újabb strapabíró okostelefon érkezik az Armor-szériába. Az Armor 24 hatalmas akkumulátorával és a hátlapján elhelyezett erős (510 LED-ből álló 6 wattos, 1000 lumenes) lámpával tűnik ki a tömegből, illetve méretéve is: 181,2 x 87 x 27,5 milliméterével és 647 grammjával maroktelefonnak már nehezen nevezhető.

Programozható gomb, egyedi csatlakozó a készülék oldalán. Van bőven az Armor 24-ben extra a hatalmas telep és a hátlapi lámpa mellett is
Programozható gomb, egyedi csatlakozó a készülék oldalán. Van bőven az Armor 24-ben extra a hatalmas telep és a hátlapi lámpa mellett is (forrás: Ulefone) [+]

A bejelentéskor elhangzott, hogy MediaTek Helio G96-os szettre épül az Armor 24, mellé 12 GB operatív memóriát és 256 GB-os, bővíthető tárolót kínál a készülék a vásárlóknak, akik egyelőre az Aliexpressen keresztül rendelhetik meg a telefont 197 ezer forintos áron. Érdekessége még a készüléknek, hogy hátlapján két infravörös LED és egy OV64B szenzort használó, 64 MP-es nagy felbontású éjjellátó kamera is van.


[+]

A MediaTek Helio szettjei közel sem olyan erősek, mint maga a telefon, de a mindennapi feladatokat azért kellemesen ellátják, középkategóriában elfogadható eredményeket kínálva a tesztprogramokon is. Bár valószínűleg nem ez a készülék lesz a mobilgamerek választása, a 388 176 pontos AnTuTu pontszám és a Geekbench 6-os teszten hozott 699 / 1847 pont egyszálas és többszálas teljesítményben megnyugtató lehet azoknak, akik szemeznek a telefonnal. Általában ilyen CPU-teljesítmény elég ahhoz, hogy a készülék több alkalmazást futtasson egyidejűleg, illetve az appok közötti váltogatást is gyorsan képes kezelni.

Az Ulefone a 3DMark grafikus teljesítménytesztjének is alávetette az Armor 24-et, ezen 1191 pontot szerzett a telefon, szóval akár bevethető játékokra is. A PC Mark-on elért 9740 pontos eredmény pedig azt bizonyítja, hogy a mindennapi feladatok során megbízhatóan teszi a webböngészés, videó- és fotószerkesztés, dokumentum-feldolgozás, illetve az ezekhez hasonló feladatokat a hardver, ami jól jöhet például az infravörös felvételek készítéséhez, szerkesztéséhez. És bár várhatóan nem lesz néptelefon a modellből, igyekszünk tesztkészüléket szerezni és részletesen bemutatni majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés