Hirdetés

Ujjlenyomat-olvasót kaphat a Huawei-féle Nexus

Ha hihetünk a feltételezésnek, akkor az idei év két új Nexus mobiltelefont is tartogat számunkra: egyrészt a 2013-ban megjelent Nexus 5 frissített változatára lehet számítani, másrészt pedig a Nexus 6 utódja is debütálhat, amit ezúttal nem a Motorola, hanem a Huawei gyárthat. A NowhereElse.fr-nek köszönhetően egy rövid videón már megtekinthettük az új Nexust.

Ujjlenyomat-olvasót kaphat a Huawei-féle Nexus
[+]

A 10 másodperces rövidfilmen nem láthatjuk működés közben a mobilt, de néhány érdekesség így is feltűnik rajta: az egyik a hátlapon elhelyezett ujjlenyomat-olvasó, a másik pedig az USB Type-C csatlakozó. Nehéz megállapítani, hogy fém vagy műanyag házzal szerepel a mobil, az viszont látszik, hogy egyáltalán nem kis eszközről beszélünk. Az eddig kiderült kéminformációk alapján a Huawei Nexus kijelzője 5,7 hüvelykes, QHD felbontású AMOLED technológiájú lehet, hardveres téren pedig Qualcomm Snapdragon 810-es lapkakészletet kaphat, de több adatot még nem tudhatunk róla.

Azóta történt

  • Így néz majd ki az új LG Nexus?

    Rendervideón látható a dél-koreaitól érkező következő referenciakészülék, mely 5,2 hüvelykes kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval láthat napvilágot.

Előzmények

Hirdetés