Ujjlenyomat-olvasót kaphat a Galaxy A8

A Samsung nem hivatalosan még a Galaxy Alpha készülékkel indította útjára az A-sorozatot, viszont a valóban A-megnevezéssel rendelkező termékek sorát a Galaxy A3 és a Galaxy A5 nyitotta még az év elején. Már az MWC után biztos volt viszont, hogy a dél-koreai gyártó további tagokkal fogja bővíteni a szériát, így jelent meg a Galaxy A7, a sort pedig minden bizonnyal az A8 folytatja majd.

A Samsung Galaxy A7 matt hátlapja kissé csúszós
[+] Ilyen a Samsung Galaxy A7

A phablet, amit egyelőre csak SM-A800 modellszámon emlegetnek, az európai és az ázsiai régiókban lesz először elérhető. A hírek szerint a szerkezetbe 5,5 hüvelykes (az internetre kiszivárgott Geekbench teszt legalábbis ezt mutatta), Full HD felbontású Super-AMOLED panelt szerel a gyártó, a készülék belsejében pedig egy nyolcmagos proesszorral ellátott Snapdragon 615 SoC dolgozik majd, méghozzá 2 GB RAM-mal megsegítve. Az A8 minden valószínűség szerint ujjlenyomat-olvasót is kap, ami remélhetőleg a Galaxy S6-ban megismert megoldást követi majd. A hátlapra egy 16, az előlapra pedig egy 5 megapixeles kamera várható. A TouchWiz UX felülettel ellátott, Android 5.1 operációs rendszert futtató, valamint 3050 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt masina várható ára és piacra kerülésének időpontja egyelőre még nem ismert.

Azóta történt

  • A Micromax is 4G-képes mobillal rukkolt elő

    Az 5 hüvelykes, HD kijelzővel szerelt Canvas Knight 2 már támogatja az LTE hálózatokat, köszönhetően a Snapdragon 615 chipsetnek, de más szempontból is jó ajánlatnak tűnik.

  • A TENAA-nál járt a Samsung Galaxy A8

    A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának legújabb modelljének leleplezése egyre közelebb lehet. Specifikációk tekintetében nincs már sok titok.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S6 - a technológia sava-borsa

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.

  • Samsung Galaxy A7 - drága mulatság

    A fémházas A-sorozat legnagyobb és legvékonyabb tagja kapta a magas árcédulához tartozó legerősebb hardvert, ettől még bizony a csúcskategóriával versenyez.

  • Samsung Galaxy A3 - jöttem, láttam, ...

    ... de nem győztem fizetni. Az A3 apró, fürge, szuperül összerakott fémházas készülék, mely a prémium minőséget adja meg, csak éppen az árazás siklott félre. Nagyon.

  • Samsung Galaxy Alpha - valóban egy karakter

    Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.

Hirdetés