Ujjlenyomat-olvasót kap az Oppo F1 Plus

Bár idehaza ritkán találkozni a névvel, az Oppo tekintélyes mennyiségű mobilkészülékkel van jelen az ázsiai piacokon, melyek sorához januárban csatlakozott az F1, egy 5 hüvelykes, 720p-s mobil, amelyet a Snapdragon 616-os SoC hajt meg 3 gigabájt RAM és 16 gigabájtos belső tároló kíséretében. Már akkor jelezte a gyártó, hogy érkezik a fémházas masinának egy 5,5 hüvelykes, Full HD-s változata F1 Plus néven, 4 gigabájt RAM-mal, ám arról nem hullott le télen a lepel, és nem is közölt minden részletet a gyártó.


[+]

Például azt nem, hogy az Oppo F1 Plus a manapság igen népszerű, érintésalapú ujjlenyomat-olvasót is kap, ez szinte kötelező kelléke a kategóriának. A kép alapján úgy tűnik, hogy a biometrikus azonosító a hátlapra kerül. Az indiai árazás már januárban kiderült: míg a kisebbik F1 16 ezer rúpiába kerül (67 ezer forint), az F1 Plus 27 ezerért lesz megvásárolható (113 ezer forint), ami jelentősen több, mint mondjuk egy Xiaomi vagy egy Meizu hasonló tudású ajánlata.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Bemutatkozott az Oppo F1 Plus

    Ami a nemrég bejelentett Oppo R9 nemzetközi variánsa. Nem maradt ki a 4 gigabájt RAM és a 16 megapixeles előlapi kamera.

  • Havi nyertes lett az Oppo Kínában

    A nem online eladások tekintetében márciusban a kínai gyártó vitte a prímet, köszönhetően többek között az F1 Plusnak.

  • Oppo F1s előzetes érkezett

    A gyártó kulcsajánlata érkezik nemsokára, amely az ígéretek szerint hozza az F-széria minőség- és tudásbeli színvonalát.

  • Oppo F1 Plus - nem esett messze az almafától

    4 gigabájt rendszermemória, 64 gigabájt tárhely, 16 megapixeles előlapi kamera, mutatós és karcsú kivitel, illetve pazar összeszerelés – miért kellett az ígéretes recepten iOS-majmolással rontani?

Előzmények

  • Kipróbáltuk az Oppo F1-et és R7s-t

    Negyedik alkalommal került megrendezésre a budapesti Oppo meetup, amin ki tudtuk próbálni a gyártó két friss modelljét.

  • Érkezik az Oppo F1 Plus

    Az F-széria második tagja egy phablet lesz, nem túl távoli érkezését a gyártó hintette el Indiában, ahol most mutatták be az F1-et.

  • Bemutatkozott az Oppo F1

    A kínai gyártó lerántotta a leplet az első F-szériás mobiljáról, ami elsődlegesen a kamerás képességeivel kíván villantani.

Hirdetés