Hirdetés

CES 2024: Újfajta viselési módot mutatott be a Garmin

A Garmin ökoszisztémájával kompatibilis pulzusmérő mellkaspánt nem újdonság, de a hölgyek számára fejlesztett új viselési mód igen.

A Garmin professzionális és casual sportórái már önmagukban is kellően átgondoltak és kifinomultak, de egyéb kiegészítőkkel is kombinálhatóak a még pontosabb eredmények érdekében. Például Bluetoothos vagy ANT+ szabványon csatlakozó pulzusmérő mellkaspánttal. Az uraknak valószínűleg sosem tűnt fel az a probléma, amire a Garmin most megoldást kínál, ti. egy megfelelő tartást biztosító sportmelltartó alá már igen nehéz és főleg kényelmetlen beszuszakolni egy mellkaspántot is.

Aztán meg kell húzni annyira, hogy a szenzor stabilan a helyén maradjon, de még kapjunk levegőt is, majd mérnöki precizitással ráilleszteni a sportmelltartó jellemzően önmagában is elég passzentos alját, vagy a már rajtunk lévő melltartó alá próbáljuk meg betömködni; egyik sem annyira egyszerű. A Garmin HRM-Fit az erős és közepes tartást biztosító (high or medium support) sportmelltartók alsó pántjára illeszthető és olyan népszerű világmárkákkal kompatibilis, mint az Adidas vagy az Under Armour. Meg technikailag bármilyen modellel, amit vastagabb alsó pánttal szereltek.


[+]

A kiegészítő rendelkezik annyi belső memóriával, hogy csatlakoztatott készülék nélkül is rögzítse az adatokat, mint elégetett kalóriák száma, az edzés intenzitása és a pulzusértékek, amelyeket az első adandó alkalommal szinkronizál az órával vagy a telefonnal, amint hatótávon belül kerül. A Bluetooth és ANC szabványokkal is dolgozó HRM-Fit 150 dolláros áron mutatkozott be.

Előzmények

Hirdetés