Újabb szétnyitható telefon érkezett az LG-től

Hirdetés

A flipes telefonok egykor annyira népszerűek voltak, hogy még Jack Bauer is jóleső érzéssel csattogtatta össze szétnyitható telefonját két erkölcsileg vitatható akciója között. Aztán jöttek az érintőkijelzők, és a flipes telefonok gyakorlatilag eltűntek, egy-egy nosztalgiatelefont leszámítva. Ilyesmivel az LG is előállt már az elmúlt években, ilyen volt például a Vine Smart, most pedig egy kedvező árú szétnyitható kütyü érkezett a gyártó által felügyelt LG U+ szolgáltatóhoz.

Íme az LG Gentle, a dél-koreai gyártó újabb flipes okostelefonja
Íme az LG Gentle, a dél-koreai gyártó újabb flipes okostelefonja

Az LG Gentle egy Android 5.1-et futtató készülék, amely egy darab, 3,2 hüvelykes, 320 x 480 pixeles megjelenítőt kapott. A fedél alatt a négymagos, 1,1 gigahertzre skálázott Snapdragon 210 teljesít szolgálatot az Adreno 304-es IGP-vel, 1 gigabájt RAM-mal és 4 gigabájtos belső tárolóval egyetemben, amely microSD kártyával bővíthető.

Az LG Gentle egy darab, HVGA felbontású megjelenítőt és 4G modemet kapott
Az LG Gentle egy darab, HVGA felbontású megjelenítőt és 4G modemet kapott [+]

Az ilyen flipes nosztalgiatelefonok nem egyszer méregdrágák, az LG Gentle viszont a nevéhez mérten kedves, kedvező árcédulát kapott, Dél-Koreában 48 ezer forintnak megfelelő wonért lehet hozzájutni. A készülék energiaellátásáért 1700 milliamperórás akkumulátor felel. Az előlapra 0,3, a hátlapra 5 megapixeles kamera került. A készülék Dél-Koreában szerdától lesz megvásárolható. A nemzetközi piacra kerülésről a gyártó nem közölt információt, mindenesetre kicsi az esély arra, hogy mifelénk egyszer megjelenik hivatalosan.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G4c - nem lesz rá büszke a testvére

    A dél-koreaiak idei csúcsmodelljéhez sajnos egyáltalán nem ér fel kistestvére, sem az 5 hüvelykes kijelző, sem a Snapdragon 410 SoC, és sem az árazás nem üdvözítendő.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

  • Szétnyitható telefonnal készül az LG

    Az LG Wine Smart a régi időket készül megidézni szétnyitható avagy flipes telefonjával, a bejelentésre a héten kerülhet sor.

Hirdetés