Hirdetés

Újabb részletek a HTC One M9-ről

A HTC One M9 premierje már csak napok kérdése, és akkor kiderül, hogy az eddigi kéminformációkból mi igaz és mi nem, mindenesetre az utolsó pillanatokban is befutnak részletek, amelyek újabb érdekességeket közölnek a március elsején bemutatkozó mobiltelefon vélt vagy valós tulajdonságairól.

Ilyen lehet a HTC One M9
Ilyen lehet a HTC One M9 (forrás: Mashable)

A 20 megapixeles hátlapi kameráról korábban már volt szó, a PhoneArena pedig nem tartja kizártnak, hogy a szenzor gyártója a Sony helyett a Toshiba lehet. A kameralencse f/2,2-es fényértékkel bírhat 27,8 milliméteres fókusztávolsággal a 35 milliméteres standard szerint. A készülék a Sense 7-es felülettel startolhat el, méghozzá Android 5.0.2-es alapokon. A rendszert a Snapdragon 810-es SoC hajthatja négy 2 gigaherzes Cortex-A57 és négy 1,5 gigahertzes Cortex-A53 maggal. A HTC bemutatója vasárnap, magyar idő szerint délután négy órakor kezdődik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • O-ó, elejtettem a HTC One M9-et!

    Sebaj, a HTC kicseréli, legalábbis az USA-ban. A One M9 Plus nem, az Uh-oh névre keresztelt szolgáltatás viszont bemutatkozott az Egyesült Államokban.

  • Holnaptól kapható a One M9 hazájában

    Úgy tűnik, hogy a HTC gyorsan javította a szoftveres bakikat, így csak néhány napot csúszik a One M9 értékesítésének kezdete.

  • Elstartolt a HTC One M9

    Tajvanon már kapható, az USA-ba pedig április 10-én érkezik a HTC legújabb fémházas csúcskészüléke, amely a visszajelzések szerint fontos szoftveres frissítőcsomagot kapott.

Előzmények

Hirdetés