Újabb rekordot döntött a Xiaomi

Az már egyáltalán nem meglepő, hogy Távol-Keleten az új hype a rekordgyorsaságú készülékeladás, egyre inkább próbálják alullicitálni egymást a kínai gyártók. A Xiaomi telefonokról eddig is tudjuk, hogy nagyon kelendők, ám most minden eddiginél gyorsabban fogyott el a Mi-4 első készlete. A teljes kezdő garnitúra ugyanis mindössze 37 másodperc alatt talált gazdára, ami egyáltalán nem meglepő, figyelembe véve a masina alacsony árazását és kiváló specifikációit. A jól hangzó adatok mellett persze az is fontos, hogy ez pontosan hány telefont jelent, a gyártó által közzétett 10 ezres termékszám viszont már nem hangzik annyira meghökkentőnek.

A helyzet egyébként Indiában is hasonló, habár ott még csak a Mi-3 miatt eshettek extázisba az emberek, mivel a Mi-4 egyelőre csak Kínában lesz kapható. A Flipkart jelentése szerint a tavalyi csúcsmodell első készletének csupán 3 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy értékesítésre kerüljön, ami minden eddiginél jobb eredményt jelent. A Xiaomi tehát a kiváló ár/érték aránynak köszönhetően messze földön nagyon sikeres tud lenni, a kérdés már csak az, hogy lesz-e olyan pillanat, amikor a hivatalos európai terjeszkedésről döntenek.

Azóta történt

  • Kontrollert dobott piacra a Xiaomi

    Mobiltelefon, tablet, médialejátszó és aktivitásmérő eszközök után a Xiaomi újabb termékkategóriában próbálja ki magát: érkezik Bluetooth kontrollerük!

  • Készül a Xiaomi Mi4 Youth Edition

    Visszafogottabb műszaki paraméterekkel és jóval alacsonyabb árcímkével is piacra kerül a Xiaomi Mi4 fiatalokat célzó változata.

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

  • Xiaomi Hongmi - vörös rizs

    A Xiaomi csúcsmodellje után a középkategóriába szánt Hongmi is látogatást tett nálunk. Vajon az olcsóbbik modell is olyan vonzó, mint a MI-3?

  • Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak

    Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.

  • Xiaomi MI-2 - lehetetlen küldetés

    Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.

Hirdetés