Újabb képeken a Motorola Droid Turbo

A Motorola nem tétlenkedik, október 28-án külön esemény keretében mutatja majd be legújabb csúcstelefonját, a Droid Turbót. A felsőkategóriába szánt készülék most újabb sajtófotókon díszelgett, melyek valahogy megint kiszivárogtak az internetre.

Az eddigi szóbeszédeknek megfelelően a mobil fekete és piros-fekete színkombinációban lesz majd kapható, ám először csak az amerikai Verizon szolgáltató kínálatában lesz megvásárolható. A két színsémára épülő kütyü egyébként másfajta felületű hátlappal érkezik, mely a képeken is jól látható.

A hírek szerint a Droid Turbo 5,2 hüvelykes, QHD (1440 x 2560 pixel) felbontású kijelzővel, Snapdragon 805 SoC-vel, 2,65 GHz-re skálázott négymagos processzorral és 3 GB RAM-mal érkezik. A belső tárhely 32 GB-os lesz, ám sajnos a microSD bővíthetőség valószínűleg kimarad, a 21 megapixeles kamera és a hatalmas, 3900 mAh kapacitású akkumulátor viszont kárpótolhat ezért a hiányosságért. Az amerikaiak büszkesége Android 4.4.4 KitKattel debütál, ám kétség sem fér ahhoz, hogy az elsők között kapja majd meg a Lollipop frissítést.

Azóta történt

  • Droid Turbo – maximum a maximumon

    Snapdragon 805 processzorral, 5,2 hüvelykes QHD kijelzővel, 21 megapixeles kamerával és hatalmas akkumulátorral érkezik a Motorola Mobility vízhatlan csúcsmobilja.

Előzmények

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

  • Motorola Moto G - nekünk is kéne

    Egy hibája van: nem lehet itthon kapni. Pedig slágertermék lehetne belőle azon az áron, amennyiért boldogabb helyeken kínálgatják, mert nagyon rendben van.

  • Motorola RAZR HD - az egyediség bája

    A Google által felzabált Motorola Mobility a hírek szerint döglődik. Pedig tudnak telefont csinálni, a RAZR HD is simán megállja a helyét a mezőnyben.

Hirdetés