Újabb képek az „iPhone 7"-ről

Hirdetés

Az Apple-nél elég komoly munka folyik, lázasan készülnek például a március 21-ei eseményre, ahol állítólag a 4 hüvelykes iPhone SE lesz a főszereplő, de az iPad Pro kistestvérének bejelentésére is számítani lehet. Ha mindezen túl lesznek a cupertinóiak, akkor maximum egy nagy sóhajtásra lesz idő, hiszen szeptemberben már a következő generációs iPhone-ok leleplezésére kerül sor, és mivel megint eltelt két év a nagyszabású dizájnváltás óta, ezért újra valami, az eddigiektől markánsan eltérő termékek kerülhetnek napvilágra.


[+]

Most több új kép bukkant fel az interneten, melyeken állítólag már az „iPhone 7" egyik prototípusa látható. Ha ezekből a fotókból indulunk ki, akkor elmondható, hogy formaterv terén nem fog nagyon elütni a korábbi modellektől, ám az előlapról száműzésre kerülhet a home gomb, ami több következménnyel járhat. Az egyik például, hogy az ujjlenyomat-olvasót a kijelzőbe építi az Apple, vagy pedig máshová helyezi.

A következő újítás a hátul elhelyezett dupla kamera lehet, ami egyáltalán nem forradalmi megoldás, mégis kibővítheti a kamerához kapcsolódó funkciókat. Lehetséges, hogy végre az antennák vételi erősségének megtartása miatt kialakított műanyag csíkok sem törik majd meg a borítás egységét, a vékonyabb kivitelnek pedig áldozatául eshet a 3,5 milliméteres jack csatlakozó (remélhetőleg az akkumulátor kapacitását nem csökkentik). Érdemes persze mindent még fenntartásokkal kezelni, szeptemberig sok minden történhet, változhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés