Újabb elismerés a Pannon Mobil EKG-nak

A XIV. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázaton elismerésben részesült a Pannon egészségmegőrző portálja és Mobil EKG rendszere. A Pannon Mobil EKG-t nem először díjazzák: korábban a „Leadership Award 2005” kitüntetést is megkapta az innovatív szolgáltatás.

A távközlési cég új fejlesztése, a Pannon Mobil EKG a nagy terhelésnek kitett személyek –például sportolók –, illetve szívbetegek folyamatos felügyeletét biztosító, rugalmas és költséghatékony eszköz. A Pannon Mobil EKG a távdiagnosztikát az egészségügy és sport területén is forradalmasító berendezése hamarosan kereskedelmi forgalomba is kerül. A hagyományos hordozható EKG-készülékeknél bővebb funkcionalitású és rugalmasabban alkalmazható Pannon Mobil EKG a veszélyeztetett személyek felügyeletén kívül fontos prevenciós célokat is elláthat. Az előzetes felmérések szerint jelentős igény mutatkozik rá az egészségügyben, így az idei évre tervezett piaci bevezetése túlzás nélkül forradalmi jelentőséggel bír mind az egészségügy mind a sport területein.

A Pannon a kutatás-fejlesztést a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvánnyal, neves orvos szakértők közreműködésével végezte el.

Azóta történt

Hirdetés