Hirdetés

Újabb alsó kategóriás Lenovo érkezett

Napvilágot látott a Vibe C2, méghozzá a Lenovo Oroszországnak köszönhetően. Korábban erre a termékre hitte azt mindenki, hogy a következő generációs Moto E lesz, ám a kínaiak más stratégiát követtek, hiszen ennek a modellnek semmi köze nincs a korábban még Motorola márkanévhez tartozó sorozathoz.


[+]

A készülék előlapján egy 5 hüvelykes, HD felbontású kijelző várja a tekintetet, belül pedig a lassan már elég szép kort megélt, 64 bites MediaTek MT6735P chipset dolgozik. A munka oroszlánrészét az 1 gigahertzes négymagos processzor, a Mali-T720MP2 grafikus gyorsító, valamint mindössze 1 gigabájt RAM végzi. A belső tárhely mérete felszereltségtől függően 8 vagy 16 gigabájt, a 4G/LTE támogatás és a microSD bővíthetőség mindig adott.


[+]

A Vibe C2 hátuljára 8, elejére pedig 5 megapixeles kamerát pakoltak, a várhatóan legalább egy napos üzemidőt pedig a 2750 milliamperórás akkumulátor biztosítja. Az Android 6.0.1 operációs rendszert és Vibe UI felületet futtató mobil ára és európai elérhetőségének időpontja egyelőre még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés