Új üzleti tarifacsomagok a Pannontól

Egyszerűen átlátható és könnyen kiszámolható két új tarifacsomagot kínál kis- és középvállalkozásoknak a Pannon 2006. március 16-tól. Az Üzleti Expert és Üzleti Elit tarifacsomagok akár tetszés szerint kombinálhatóak is cégen belül, már egy előfizetéstől megrendelhetőek és igénybe vételükhöz hűségnyilatkozat sem szükséges. Kétéves előfizetési szerződés aláírása esetén viszont akár további 40 százalékkal csökkenthetőek a cégek havi költségei.

Az Üzleti Elit tarifacsomaggal a csoporthívás nulla forint, azaz a cégen belüli hívások díjmentesen lebonyolíthatóak, mivel a tarifacsomag tartalmazza a MobiTrend Bázis szolgáltatást. A másodperc alapú számlázást követő tarifa 3 990 forintos havidíjának fele lebeszélhető.

Jelentősen csökkentette a Pannon az üzleti előfizetés havidíját: az Üzleti Expert tarifacsomag másodperc alapú számlázással mindössze nettó 990 forintos havidíjjal fizethető elő. A tarifacsomaghoz további üzleti költségcsökkentő szolgáltatások is igénybe vehetőek, így a csomag kötöttségek nélkül testre szabható a vállalkozás egyedi igényeinek, hívásszokásainak megfelelően.

A Pannon most bevezetett két új üzleti tarifájához díjmentesen járul havonta negyven belföldi SMS, illetve további ingyenes szolgáltatások kapcsolódnak hozzá. Hűségnyilatkozat vállalása esetén a Pannon további extra kedvezményeket kínál a belföldi hang-, adat-, és faxhívásokra, így akár 40 százalékkal csökkenthetőek a cégek havi távközlési költségei.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés