Új PureView csúcsmodell a láthatáron?

A bérgyártók és beszállítók garmadájának köszönhetően Kína mindig is remek forrása volt a bejelentés előtt álló készülék körüli pletykáknak, melyen az egyre szigorúbb ellenőrzése sem sokat változtatott. A remek ázsiai forrásokkal rendelkező NowhereElse.fr oldal ennek köszönhetően nemrég egy új Windows Phone csúcsmodell érkezéséről értesült, melyről nem csak apróbb hírmorzsákat, hanem az előlap első kémfotóit is leközölte.

A sarkos kialakítású, teljesen fekete előlap legfurcsább eleme az alsó részén elhelyezkedő kapacitív gombos lehet, melyek helyét az utóbbi időben virtuális kezelőszervek vették át, ráadásul a pozíciója ergonómiailag sem tűnik épp ideálisnak. Már persze ha az üveglap „faltól falig” ér, bár manapság ritka az ettől eltérő kivitel.

A francia oldal értesülései szerint az előlap egy Lumia csúcsmodellhez tartozik, mely a sarkos formavilág miatt vagy a Lumia 940, bár sokkal valószínűbb, hogy a Lumia 1030 lesz. A tavaly júliusban bejelentett Lumia 1020 csúcsmodell frissítése nem csak időszerű, hanem presztízskérdés is lehet, hiszen a Microsoft elkezdte a „saját nevére venni” a Lumia sorozatot, így fontos lenne, hogy a PureView képalkotási technológiával is mihamarabb a szoftveróriást azonosítsák.

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés