Új HTC Desire bukkant fel Tajvanon

Az Egyesült Államokban az FCC, a Kínai Népköztársaságban a TENAA, Tajvanon pedig az NCC hatáskörébe tartozik egy-egy új készülék bevizsgálása és a helyi piacon való értékesítés engedélyezése, és a legújabb okostelefon lebukásért most a legutóbbi felel. A HTC D526h kódjelű eszköz, ami Desire 526 dual SIM néven mutatkozhat be, a HTC új alsó-középkategóriás készüléke lehet.

A HTC Desire 516 a középkategória alján mutatkozott be tavaly
A HTC Desire 516 a középkategória alján mutatkozott be tavaly

Sok minden a vizit alapján nem derült ki, csak annyi, hogy a szóban forgó, bejelentés előtt álló mobil 2G-s és 3G-s hálózatra is fel tud majd kapcsolódni, és kétcsatornás WiFi modullal érkezik, lehetőséget biztosítva 2,4 és 5 gigahertzes frekvencia használatára. A tavaly bemutatkozott Desire 516 öthüvelykes, qHD felbontású készülék volt Snapdragon 200-as alapokon, a Desire 526 annak felturbózott változata lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC Desire 510 - valamit valamiért

    A tajvani gyártó újdonsága megkapta a friss Snapdragon 410 chipsetet, támogatja a 4G/LTE hálózatokat, ám sajnos a fejlődés a kijelző és a kamera kárára történt.

  • HTC Desire 610 - műanyagba zárt drága erő

    A tajvani gyártó újdonsága négymagos processzorral, sztereó előlapi hangszóróval, LTE-támogatással támad, a külső viszont elég szegényes, az ár pedig magas lett.

  • HTC Desire 500 - vágyakozni szabad

    A tajvani gyártó egy újabb középkategóriás eszközzel rukkolt elő, szép formaterv és a legújabb Sense 5 felület jellemzi, ráadásul a sebesség is rendben van.

Hirdetés