Teljesítményteszten járt az Acer S59

Hirdetés

Körülbelül három hete már olvashattunk egy bemutatás előtt álló Acer készülékről, ami a GFXBench-nek köszönhetően lepleződött le, most pedig egy újabb, a középkategória felső szegmensét megcélzó eszközről olvashatunk. Az Acer S59 nagy valószínűséggel egy szelfimobil lesz az Asus Zenfone Selfie és a HTC Desire Eye mellett, ugyanis nem csak hátul, hanem elöl is 12 megapixeles, 4K felbontású videók rögzítésére is alkalmas kamerát helyeztek el rajta.


[+]

A tesztből nem derül ki, hogy elöl kap-e villanót a kamera, az viszont valószínű, hogy egy nyolcmagos MediaTek MT6753 SoC-vel kerülhet piacra, amihez 2 gigabájt RAM és 16 gigabájt belső tárolóegység tartozhat. A prototípus giroszkóp és NFC nélkül, Android 5.1-es rendszerverzió alatt került tesztelésre, valószínű, hogy a végleges példány is hasonlóképpen érkezik. Az Acer szelfimobilja tehát hamarosan bemutatkozhat, de nem lehet még biztosan tudni, hogy milyen néven, illetve milyen árfekvésben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények

  • Acer Liquid E700 - SIM-háromság

    Az Acer új középkategóriása nem egy, nem kettő, hanem mindjárt három SIM-kártyát is képes befogadni, emellett a nagy telep is ígéretes, ám becsúszott néhány hiba.

  • Acer Liquid E3 - konszolidált középkategóriás

    A Liquid Z5 után a középkategóriás E3 is ellátogatott hozzánk, amely 4,7 hüvelykes HD kijelzőjével és kompakt méretével próbálja letenni a névjegyét a hazai piacon.

  • Acer Liquid Z5 - folyékony egyveleg

    A középső szegmens alján próbál szerencsét az Acer Liquid Z5, amely két SIM-foglalattal, néhány érdekességgel és kompromisszumokkal jár.

Hirdetés