Telefonos találkozó, avagy mindent a kéznek

A T-Mobile hagyományos Multimédia Napján immár szinte törzslátogatóként jelentünk meg. Átvágva magunkat a karácsonyi kirakodóvásáron, valamint forralt bor áruson jutottunk el az ojjektumba, amelynek galériáján a mobilosok szeánsza került megrendezésre.
Belépésünkkor kicsit nagyobb tömeg fogadott minket, mint a legutóbbi PDA bemutatón, azonban ez nem tántorította el kicsiny csapatunkat, és mindenhez odatolakodtunk, ami kicsit is érdekelheti olvasóinkat.

Elsőként egy a tulajdonos szerint „privát gsm bolt” kínálatát vettük tüzetesebb vizsgálat alá, majd a fényképezőgép lencséje elé.


 


 


 


Ezután a Sagem pultjánál meglestük az új Simplyt élőben, elég egyszerűnek tűnt.


Ezután felfigyeltünk az INDIVII egyedi készülékeire, és kicsit csevegve megtudtuk, hogy hazánkban még sajnos nem túlzottan sikeres eme üzletág, de erősen reménykednek, hogy az egyedi kialakítású telefonok gazdára találnak majd.


Kicsit arrébb a Sony Ericsson asztala árválkodott, ahol semmi újdonságot nem láttunk, még a P990-et sem hozták el.


Sajnos a Samsung sem hozott semmi kiemelkedőt, amit újdonságként fel tudtak hozni, az mindössze az X700 volt, de amikor a zsebünkből előhúztuk a saját példányunkat, kicsit lejjebb csúszott a vigyoruk. Azért a Stereo Bluetooth fülesükről csináltunk egy képet, hogy annyira ne szomorkodjanak.


Folytatva villámlátogatásunkat (kicsit cikk-cakkban néztünk meg mindent), lefotóztuk az Alcatel modelleket is.


Ezután továbbsétáltunk, gondosan kikerülve az Apple pultját, eljutva egészen a Motoroláig, ahol is meglestük a PEBL és az E1070 készülékeket (az előbbi eléggé szét akart esni a kezünkben), illetve a híres napszemüvegbe integrált headsetet (Oakley).


 


 


 


Megnéztük még a bejáratnál a T-Mobile által felállított 3G pultot, ahol mindenki próbálkozhatott egy kicsit harmadik generációsnak lenni, de ez minket már kevéssé izgat fel, lévén a szolgáltatást már teszteltük, sőt azóta használjuk is.

Ami viszont annál inkább, az a sarokban árválkodó Infopatika sarok volt. Kövezzenek meg, de mobilos révén az ő PMP (Portable Multimedia Player)lejátszójuk fogott meg a legjobban, sokkal jobban, mint bármelyik telefon. A tulajdonossal folytatott körülbelül fél órás beszélgetés, és A2 lejátszó nyomogatás (A Prohardveren teszt is olvasható róla.) során a belém bújt geek feljajdult. Egy ilyen kell nekem.


 

Azóta történt

Hirdetés