Tavasszal érkezhet a 12,9 hüvelykes „iPad Pro”

Hirdetés

Pár napja startolt el az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus, és várhatóan még idén érkezik az iPad Air folytatása. Az Apple-nél azonban már gőzerővel dolgoznak a jövő évi megjelenéseken, így a Watch-on és variánsain, a következő iPad Minin, illetve az egy ideje már emlegetett, nagy képernyős táblagépen, az iPad Prón.

Apple iPad Air
Az iPad Airnél is jóval nagyobb lehet az iPad Pro

Tajvani információkra hivatkozva a GForGames azt állítja, hogy egy 12,9 hüvelykes variáns valóban érkezhet, méghozzá valamikor a következő év második negyedévében, azaz az április elejétől június végéig tartó periódusban. A másik információ, amihez a fenti oldal hozzájutott, az a készülékben várhatóan mellékelt rendszerchip. Az „iPad Pro” az Apple A8X SoC-t kaphatja meg, ami az A8 némileg felturbózott változata lehet. Rendszermemóriából 2 gigabájt érkezhet.

Azóta történt

Előzmények

  • iOS 8 rendszerbemutató

    Az Apple legújabb generációs operációs rendszere nem hoz akkora változásokat, mint elődje, ám még így is számos hasznos funkcióval bővült, amiket a felhasználók örömmel fogadnak majd.

  • Kiszivárogtak az Apple Watch hardveres specifikációi

    Az Apple okosórájának hardveres komponenseiről eddig nem sokat lehetett tudni, most azonban kiszivárgott néhány részlet.

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

Hirdetés