Szinte minden részlet kiderült az Alpháról

Lassan már nem telik el nap anélkül, hogy a Samsung Galaxy Alpha ne legyen terítéken legalább egy hír erejéig. A fémes dizájnnal, pontosabban kerettel érkező újdonság a dél-koreai gyártó első prémium anyaghasználattal érkező Android okostelefonja lehet, mely vagy augusztus 4-én, vagy 13-án kerülhet bemutatásra.

A készülékről most az újabb fotón kívül szinte minden hardveres részlet kiderült. Az Alphába a kiszivárgott információk szerint a Samsung saját gyártású Exynos 5433 lapkakészlete kerülhet, ami az eddigi szintetikus teszteredmények alapján a Qualcomm Snapdragon 805 chipset teljesítményénél is jobbnak ígérkezik, egyedül az Nvidia Tegra K1 lapkája tűnik csak erősebbnek.

Ha tovább böngészünk a készülék specifikációi között, akkor 12 megapixeles hátlapi, valamint 2 megapixeles előlapi kamerára is mérget vehetünk, valamint sokadszorra erősödik meg a 720p felbontású kijelző ténye is, mely 4,7 vagy 4,8 hüvelykes lehet. Az, ujjlenyomat-olvasóval, pulzusmérővel, valamint nanoSIM foglalattal rendelkező masina microSD bővíthetőséget nem kap, helyette a belső memória méretét növelték 32 GB-ra. A Samsung egyértelműen felsőkategóriás versenyzőnek szánja újdonságát, ami a szeptemberben érkező, hasonló megjelenítőmérettel felvértezett iPhone 6 kihívója lesz.

Előzmények

Hirdetés