Szingapúrban is kelendő a Redmi

Hirdetés

A Xiaomi korábbi bejelentésének megfelelően készülékei Kínán kívül Hongkongban, Tajvanon és Szingapúrban is elérhetőek lesznek, méghozzá a saját viszonteladói hálózatán túl a helyi szolgáltatók kínálatában is. A frissen bemutatott Redmi hatalmas népszerűsége már az első percben borítékolható volt, hiszen a 169 szingapúri dolláros, vagyis alig 30 000 forintos kártyafüggetlen ára ellenére 4,7 hüvelykes, 720 x 1280 képpontos kijelzővel, f/2,2 fényerejű optikával ellátott, Full HD videók rögzítésére alkalmas 8 megapixeles kamerával, 1,5 GHz-es négymagos MediaTek MT6589 processzorral és dupla SIM foglalattal érkezik. Ezek után nem meglepő, hogy az első szállítmány Szingapúrban mindössze 8 perc alatt gazdára lelt, mely mennyiségéről azonban hivatalos forrásban nincs információ.

Azóta történt

  • Redmi 2 – nyolcmagos processzorral

    HD kijelzővel és nyolcmagos processzorral érkezik a Xiaomi Hongmi néven is ismert „filléres” okostelefonja.

  • Készül a Redmi Note

    A Xiaomi beharangozója is megerősítette a nyolcmagos processzorral érkező „filléres” modell létezését.

  • Megérkezett a Redmi Note

    Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.

  • Redmi Note – Kínán kívül is

    Az ázsiai régión kívül is piacra kerülhet a Xioami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel szerelt mérsékelt árfekvésű óriásmobilja.

Előzmények

Hirdetés