Színes egyéniség lesz a Lumia 550?

Hirdetés

A Microsoftnál már nem kell sokat várni arra, hogy bemutassák az első olyan készülékeiket, melyeken már mindenféle frissítés nélkül azonnal Windows 10 operációs rendszer fut. A hírek szerint az eseményre október 6-án kerül sor, addig pedig egyre több pletyka és kéminformáció láthat majd napvilágot. Ilyen az egyik mostani fotócsokor is, melyen a Lumia 550 látható, méghozzá fehér, piros, kék és fekete hátlappal szerelve, vagyis egyre inkább úgy tűnik, hogy a redmondi vállalat folytatja a fiatalos, színes trendet.


[+]

A középkategória alsó részébe csöppenő készülékről egyébként nagyon keveset beszéltek a pletykagyárosok az utóbbi időben, főleg azért, mert a Lumia 940 és 940 XL "zaja" elnyomta a telefont. Utoljára az egyik svájci viszonteladó oldalán bukkant fel a mobil, akkor már egy előzetes árat és néhány specifikáióval kapcsolatos információt lehetett megtudni.


[+]

A Lumia 550 a hírek szerint 4,7 hüvelykes, 720p felbontású kijelzővel lát napvilágot, a kütyü szíve pedig a négy darab 1,1 GHz-re skálázott Cortex-A7 maggal felvértezett processzor lesz, méghozzá Snapdragon 210 chipsetben. A 4G/LTE támogatásnak köszönhetően 150 Mbps letöltési maximumot lehet majd elérni mobilnetezés esetén, RAM-ból minden bizonnyal 1 GB jut, az energiaellátásról pedig az 1905 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodhat. Pár hét múlva tényleg mindenre fény derül, addig még bőven lesznek majd szóbeszédek az újdonságokkal kapcsolatban.

Azóta történt

  • Sajtófotón látható a Lumia 550

    Az @evleaks újra akcióban, most a belépőszintű Microsoft modellről szereztek meg hivatalos renderképeket, így teljes pompájában látható a telefon.

Előzmények

Hirdetés