Szeptember 4-én érkezik az új Huawei csúcsmodell

Hirdetés

A Huawei termékekért felelős igazgatója a minap egy interjúban „sokkoló” termékek érkezését vetítette előre, most pedig a kínai vállalat közzétett egy képet egy alig kivehető készülékről, amelynek megvilágítása egy hetes számot formál. Ez minden bizonnyal a sokat emlegetett Ascend D7 vagy Mate 7 érkezését prognosztizálja, amely a típusszámmal ellentétben nem 7 hüvelykes kijelzőt jelöl, a megjelenítő ugyanis a hírek szerint 6 hüvelykes lehet.

Sokat sejtet és keveset mutat a Huawei Ascend Mate 7 / D7posztere

A poszter szerint szeptember 4-én kerül leleplezésre a készülék, és a fémházas konstrukció szinte borítékolható, ahogyan a csúcskategóriás HiSilicon Kirin 920 chipset használata is. A hírek szerint a Mate 7 vagy D7 két kiszerelésben fog érkezni: a Full HD-s változat 2 gigabájt rendszermemóriát, a QHD-s darab pedig 3 gigabájtot kaphat. A 8 magos, big.LITTLE architekturára épülő Kirin 920 várhatóan komoly sebességbeli ugrás lesz a közepes teljesítményű Kirin 910-hez képest, amely egyik-másik remek Huawei készülék teljesítményét negatívan érintette.

Azóta történt

  • Ascend Mate 7 beharangozó érkezett

    A Huawei reklámfilmjében több alkalommal is látható a gigászi telefon fémes hátlapja, ám az ujjlenyomat-olvasó mindvégig gondosan takarásban maradt.

Előzmények

Hirdetés