Szelfivel hirdeti csütörtöki médiaeseményét a Microsoft

Hirdetés

Nem egy olvasónk szívritmusa válik zavarossá, amikor a szelfi szót meghallja, ahogy azonban több más jövevényszó is, ami népszerűsége miatt a köznyelvben elterjedt, úgy tűnik, lassan a szelfi is a mindennapos szóhasználat része lesz. Annál is inkább, mert sorra érkeznek a szelfiközpontú mobilok, a Lumia 730 például a Microsoft Mobile égisze alatt jött létre, és ha már az önfotó lehet a hivatalosan szeptember 4-én leleplezésre kerülő készülék főtulajdonsága, akkor miért ne legyen a sajtókonferencia hirdetése maga is egy szelfi?

A Lumia 730 érkezésére utalhat a Microsoft előzetese

A berlini sajtótájékoztatón a Lumia 730 mellett a készülék 4G-s változatát, a Lumia 735-öt is bemutathatják. A hírek szerint szelfiközpontú mobil 5 megapixeles előlapi kamerát kap. A többi specifikációról egyelőre nem sok információ szivárgott ki, mindenesetre a készülék várhatóan a középkategóriában fog majd a vásárlók kegyeiért harcba szállni. A Microsoft sajtótájékoztatóján, ahol a Lumia 830-ról is lehullhat a lepel, mi is ott leszünk.

Azóta történt

  • Karácsonyra kifut a Nokia márkanév

    Egy állítólagos belső dokumentáció szerint az év végi Lumia reklámkampányában már nem használja a finn vállalat nevét a Microsoft, melyet követően a Windows Phone név is nyugdíjazásra kerül.

  • Nokia Lumia 735 - maga felé hajlik a keze

    A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.

  • Nem lesz több Nokia okostelefon

    A Microsoft a vártnál sokkal korábban válik meg a finn vállalat márkanevétől a Windows Phone platform köré épülő Lumia sorozatán.

Előzmények

  • Nokia Lumia 635 - negyedik fokozat

    Megérkezett hozzánk a Lumia 630 4G modemmel felvérezett ikertestvére. A Lumia 635 tesztjében elsősorban a szélessávú adatképességekre vagyunk kíváncsiak.

  • Beárazták a Microsoft szelfimobilját

    Legalábbis egy vietnami forrás tudni véli, hogy a bejelentés előtt álló Nokia Lumia 730 mennyibe fog kerülni.

  • Nokia Lumia 930 - ablak, fém tokozásban

    Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.

  • Nokia XL Dual SIM - méretes tévedés

    Sokak álma volt az androidos rendszerű Nokia okostelefon. Most hogy elkészült, már azt kívánjuk, hogy bárcsak a finneknek eszébe se jutott volna ilyesmi.

Hirdetés