Százmillió Galaxy S IV idén?

A Galaxy S sorozat bemutatásával a Samsung az Apple egyetlen, évente frissített csúcsmodellje köré épülő piaci stratégiájának állított analógiát, mely olyan jól sikerült, hogy a széria forgalma már rég átlépte a százmilliós álomhatárt. A Galaxy S III eladások már január közepén 40 milliósra rúgtak, ám Peter Misek, Jefferies & Company piaci elemzője szerint ez még csak a kezdet. Miske szerint a Galaxy S III teljes életciklusra vetített forgalma 60 milliós is lehet, míg az idei Galaxy S IV akár a 100 milliós eladásokat is átlépheti. Az elemző arra is rávilágított, hogy az Apple kijelző beszállítói számára egyre nehezebben tudják teljesíteni a 21 százalékkal nagyobb méretű megjelenítőkből származó megrendeléseket, így ha az idei iPhone valóban az öthüvelykes Full-HD kijelzős Android csúcsmodellek ellen akar harcba szállni, akkor a komponens ellátási zavarok szinte borítékolhatóak. A Samsung mindeközben a legtöbb alkatrészt házon belül gyártja készülékeihez, így megjelenítő, processzor és memória kapcsán nem igazán kell hiánnyal számolnia.

Samsung Galaxy S III
Samsung Galaxy S III  

Azóta történt

  • Galaxy S IV – 5G WiFi modullal

    WLAN hálózatokon akár 433 megabites száguldásra is képes lehet a Samsung következő csúcsmodellje.

  • Ilyen lesz a Galaxy S IV?

    A megbízható forrásairól ismert @evleaks néhány nappal a premier előtt megszellőztette a Galaxy S IV formatervét és fontosabb műszaki jellemzőit.

  • Fotón a kétkártyás Galaxy S IV?

    Kínai források lencsevégre kapták a Samsung rövidesen érkező csúcsmodelljének két hálózat elérésére is alkalmas változatát.

  • Hétszáz euró alatt kezd a Galaxy S4

    Várhatóan Olaszországban kezd legdrágábban a Samsung új modellje, míg más régiókban akár száz euróval is olcsóbban startolhat.

Előzmények

Hirdetés