Hirdetés

Strapabíró Nokia mobil a láthatáron

A Nokia Mobile állítja, az új kütyüjükhöz egyáltalán nem kell majd tokot használni, időközben pedig fotó is kiszivárgott az XR20 néven várt kütyüről.

Elsőként maga a Nokia Mobile szivárogtatott a strapakészülékéről, egyik Twitter-posztjukban július 27-re ígértek egy olyan mobilt, amihez biztosan nem kell majd tokot használnunk. A mellékelt fotó ott láthatóan csak egy illusztráció volt, mindazonáltal a különféle független blogokon és weboldalakon megjelent ennél több is, a lent látható fotó állítólag már az XR20 egyik hivatalos termékképe lesz. A sötétkék készülék alaposan kapott a fröccsenő vízből, de várhatóan ennél többet is kibír majd, hiszen IP68-as tanúsítvánnyal várható.


[+]

Alul látható a hangszóró, a Type-C, illetve a 3,5 milliméteres jack csatlakozó, a készülék általános adatai között pedig minden valószínűség szerint 6,67 hüvelykes HD+ kijelző szerepelhet LCD technológiával, Snapdragon 480 5G rendszerchipet várhatunk, hátlapi kamerapárosa 48 + 13 megapixeles lehet, akkumulátora pedig 5000 mAh kapacitású.

Előzmények

Hirdetés