Steve Wozniak: A Windows Phone gyönyörű

Steve Wozniak, az Apple társalapítója a New Domain számára adott interjújában a különböző okostelefonos tapasztalatairól beszélt, melyek központi eleme ezúttal a Lumia sorozat volt. A technológia szektor egyik meghatározó alakja szerint a Windows Phone platform felülete nem csak szép, hanem rendkívül intuitív is, hiszen az alkalmazások szolgáltatásai teljesen önkifejező módon tárulnak a felhasználó elé. Woz szerint a Nokia és Microsoft házasságából született Lumia 900-ra írt alkalmazások jóval szebbek, mint az iPhone-ra vagy Androidra írt változataik, ráadásul az utóbbi igazából labdába sem rúghat. Az Apple társalapítója ennek ellenére sem tervezi egyelőre az iPhone lecserélését, mivel szerinte a Windows Phone platform hangvezérlése kifejezetten gyenge és még nem is érhető el rá minden általa használt alkalmazás és szolgáltatás.

Előzmények

  • Mégis lesz Apollo frissítés?

    Hivatalos megerősítés ugyan még nem érkezett, de egyre biztosabbnak tűnik a jelenlegi Windows Phone 7.5 modellek Apollo frissítése.

  • Tesztüzemben a Windows Phone 8

    Letöltési statisztikák szerint a Microsoft már március végén megkezdte a Windows Phone 8 „Apollo” platformjának béta-tesztelését.

Hirdetés