Spigen tokban pózolt a Galaxy S6

Hirdetés

A Samsung várhatóan a februárban megrendezésre kerülő Mobile World Congress során mutatja be Galaxy S sorozatának hatodik tagját, mely valószínűleg végleges formaterve a Spigen jóvoltából idő előtt napvilágot látott.

A del-koreai tartozékgyártó korábban számos prémium modell – többek között a Nexus 5 és iPhone 6 – látványterveit jóval a hivatalos premierjük előtt megszellőztette, így a Samsung év eleji nagy dobása kapcsán sincs túl sok ok kételkedni a képek eredetiségében.

A Spigen képei ugyan túl sokat nem árulnak el a készülék felszereltségéről, de a kamera melletti dupla LED villanó és a Galaxy S5-ből is ismert pulzusmérő vaku alá történő költöztetése is megerősítést nyert.

Habár a látványterveken a Galaxy S6 az elődjével teljesen azonos mintázatú hátlappal szerepel, a végleges kiadás várhatóan mégsem ilyen lesz. Korábbi beszámolók szerint a Galaxy S6 az A-sorozathoz hasonlóan teljes fém burkolatban érkezik majd, bár pletykák szerint korábban üveg hátlapot is tesztelt a Samsung.

A rövidesen debütáló Galaxy S6 az előzetes információk szerint 5,2 hüvelykes QHD kijelzővel, optikai képstabilizátorral felvértezett 20 megapixeles kamerával, 3 GB RAM-mal és nyolcmagos Exynos 7420 processzorral kerül bemutatásra. Ez utóbbit a Qualcomm pénzügyi gyorsjelentése is alátámasztani látszik, melyben a chipgyártó egy nagy megrendelő elvesztése miatt a bevételek csökkenését vetítette elő.

Előzmények

Hirdetés