Sony Ericsson Z520: divatos mobil hölgyek számára

Szintén a mai napon jelentette be a Sony Ericsson a Z520 névre kereszelt divatos, összecsukható telefonját. A sajtótájékoztatón többször elhangzott, hogy elsősorban a gyengébb nem képviselőinek szánják a készüléket, a prezentációs anyagban is különböző rúzsok között volt látható a Z520 fotója.

Filozófiájában a Z200-ast követi az újdonság. Bár a cég termékmenedzsere lekerekített formákról beszélt, azért a gombsor tekintetében a gyártó nem hazudtolta meg önmagát: a szögletesség elő-előtűnik a designban.


Kinyitva és becsukva

 

Bár a telefon ismertetésekor elhangzott, hogy a Sony Ericsson nem óhajtott kompromisszumot kötni a forma és a szolgáltatások között, ez a modell már csak VGA kamerát kapott. A harmadik negyedévben bemutatkozó telefon cserélhető elő és hátlappal kerül forgalomba. A Z520 16MB belső, nem bővíthető memóriával rendelkezik.

A Bluetooth technológia jelenléte megérdemel egy pirospontot, miképpen az is, hogy HTML böngészővel is felszerelték a telefont. A beépített játékok között megtalálható GameLoft "New York Nigths" című kalandjátéka is, amely hosszan képes lesz lekötni az unatkozó felhasználót. A háromsávos telefon hazánkban szintén a harmadik negyedévben kerülhet majd piacra. A sajtóeseményen volt lehetőségünk kipróbálni is a készüléket, amely igen jól mutatott a mintás terítőn:


Lekerekített formák

 

Azóta történt

Hirdetés