Sony Ericsson S600: az S700 kistestvére a fiataloknak

Szintén a mai sajtótájékoztatón mutatkozott be a svéd-japán gyártó fiataloknak szánt újdonsága, mely a keresztségben az S600 nevet kapta. A névválasztás nem hasraütésszerúen történt, hiszen az újdonság a már piacon levő S700-hoz hasonlít a leginkább.

A telefon belső tulajdonságai a SonyEricsson szerint korunk fiatalságának két legfontosabb elvárása szerint kerültek kialakításra. Nagy hangsúlyt fektettek a kommunikációra és a multimédiás alkalmazásokra. A kommunikációt a beépített internetböngésző és a levelezőkliens testesíti meg. A vásárlónak arra is van lehetősége, hogy a 176x220 pixeles kijelzőn vízszintesen tekintse meg az internetes oldalakat.


Forgatható számlap

 

Ugyanez a vízszintes megjelenítés teszi lehetővé, hogy a telefonban található, valamint a letölthető játékokkal tényleg korrektül szórakoztathassuk magunkat. A kijelző fölött ugyanis két plusz gomb kapott helyet, így két kézzel is lehet vezérelni a játékot, amely nagyobb élményt biztosít. Hab a tortán, hogy a Bluetooth segítségével a multiplayer játék is megvalósítható.

A telefon hátlapjában egy 1,3 megapixeles fényképezőgép kapott helyet. A videó rögzítésére és visszajátszására is képes eszköz egyik kellemes tulajdonsága, hogy víszintesen tartva a 4:3 képerányú mozgóképek teljes kijelzőn élvezhetőek. A készülék sztereó hangszórókkal rendelkezik, amelyekre a Sony még a MegaBass védjegyet is kölcsönadta, így az MP3 lejátszás fülhallgató nélkül is élvezetes lehet. A beépített, 64MB-os memória azonban nem bővíthető, ám a telefonhoz gyárilag jár az USB adatkábel és egy szoftver, amivel a zenemásolgatás megkönnyíthető.

A telefon várhatóan a negyedik negyedévben lép hazánkban piacra. Az sajtóeseményen ki is lehetett próbálni a készüléket, amit nem mulasztottunk el, úgyhogy egy gyors fotót is készítettünk a gyári, hódeszkás játékról.


Játék közben

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés