Sok gyártó hozza idén a kijelző alatti kamerát

A ZTE után a Samsung, az Oppo, a Vivo, a ZTE és a Meizu is bemutathat teljes előlapot elfoglaló kijelzős, és a panel alá épített kamerás telefont.

Van néhány olyan szivárogtató a mobilos iparban, akiknek jellemzően nem légből kapott információik vannak, az egyik ilyen Ice universe, aki, ha ugyan szűkszavúan is, de jellemzően valóságra épülő adatokkal szokott szolgálni. Ezúttal a kijelző alatti kamerák műfajában szólalt meg. Mint azt tudjuk, a ZTE volt a legbátrabb, aki a technológia jelenlegi gyermekbetegségei ellenére is piacra mert már dobni ilyen eszközt, persze az általunk is tesztelt ZTE Axon 20 5G nem a csúcskategóriás ársávban próbálkozik, ennek megfelelően a szelfikamerás fotói nem kifejezetten meggyőzőek.


ZTE Axon 20 5G [+]

Idén azonban fejlődnie kell ennek a technológiának, hiszen valószínűleg jóval drágább eszközökbe is belekerül a megoldás: Ice universe szerint is jön a júliusban várható hajlítható Galaxy újdonságban (bár ő nem említ Z Fold 3-at, tehát akár Z Flip 2-re is gondolhatunk), de ez kerülhet a Xiaomi Mi Mix 4-be, az Oppo hajlítható újdonságába, de juthat a Vivóba, sőt, még a ZTE is jön a fejlesztett kiadásával.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

Hirdetés