Snapdragon 808 SoC-vel jön az új Moto X?

Hirdetés

Állítólag specifikációk láttak napvilágot a Motorola harmadik generációs csúcskészülékével kapcsolatban. A Moto X (2014) örököse a hírek szerint valamikor a nyár folyamán mutatkozhat be hivatalosan.

Az új Motorola Moto X megnőtt a régihez képest
[+] Motorola Moto X (2014)

Az amerikai vállalat újdonsága 5,2 hüvelykes, QHD felbontású AMOLED panelt kap, ám meglepő, vagy talán pont nem meglepő módon nem a legerősebb Snapdragon 810 SoC hajtja majd, hanem a Snapdragon 808-as variáns. Erre a döntésre jutott az LG is a G4 esetén, nagyon úgy tűnik, hogy a 810-es verzióval tényleg komoly gondok vannak. Tovább fürkészve mindenesetre a belsőt 32/64 GB-os adattárolóra, 4 GB RAM-ra lehet még számítani. Az Android 5.1.1 operációs renszerrel forgalomba kerülő, 16 megapixeles kamerával és 3280 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott masina pont ára egyelőre nem ismert.

Előzmények

  • Motorola Moto X (2014) - elbocsátó, szép üzenet

    Anyaghasználat, hardver, kijelző, szoftver - minden téren előrelépett a 2014-es Moto X az elődjéhez képest, és immáron Lollipop alatt futnak az eszköz különleges extrái.

  • Google Nexus 6 - hatosfogat

    Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.

  • Google Nexus 9 - ötödik fokozat

    A Google és a HTC 64 bites referencia-táblagépe komoly előrelépés hardveresen és szoftveresen egyaránt, ám a verziószám mellett az árképzés is felfele változott. Enyhítő körülmények azért vannak.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

Hirdetés