Hirdetés

SD 820 chipsettel érkezhet a ZUK Z2 Pro

A Lenovo fennhatósága alá tartozó, és kizárólag online értékesítéssel foglalkozó ZUK a jövő héten újabb termékkel rukkolhat elő. Várhatóan április 21-én tartják az eseményt, legalábbis Chang Cheng CEO erről árulkodott a Weibo oldalán, a készülék nevét azonban nem fedte fel, a hírek szerint Z2 Pro néven kerülhet forgalomba. A hivatalos megjelenésig viszont az AnTuTu adatbázisa szolgálhat egyedi információkkal, a tesztprogram Z2121-ként emlegeti a modellt, és a leírás szerint abszolút felső kategóriás kütyüre számíthatunk.


[+]

Arról még nem tudunk, hogy mekkora lesz a kijelző képátlója (nem lesz kicsi), arról viszont igen, hogy Full HD felbontású lesz, amivel a burkolat alatt szorgoskodó Snapdragon 820 chipset könnyedén meg fog barátkozni. Kétféle kiszerelésben kerülhet forgalomba a mobil, lesz 3 illetve 4 gigabájt rendszermemóriával felvértezett eszköz, a belső adattároló mérete minden esetben 32 gigabájt lesz.


[+]

Fényképezni a 13 megapixeles hátlapi, illetve 8 megapixeles előlapi kamerával lehet (vagyis a fenti, forgatható szenzoros koncepció mégsem valósulhat meg), rendszerszinten pedig az Android 6.0.1 szoftverre kell számítanunk. Hogy vajon lesz-e kistestvér, ami ténylegesen a Z1 örökébe lép, erre majd bő egy hét múlva derül fény.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZUK

Azóta történt

Előzmények

  • 4,7 hüvelykes mobilon dolgozhat a Zuk

    Minden bizonnyal lenne vásárlói igény egy kompakt méretű, jól felszerelt, de nem megfizethetetlen okosmobilra, így ha a gyártó hozza az elvártakat, akkor komoly eladásokra számíthat.

  • Forgatható kamerát kaphat a ZUK Z2

    Hamarosan új modellel bővülhet a ZUK família, ami ha hinni lehet a pletykáknak, nem csak fényképező, hanem hardver terén is nagyot dobbanthat.

  • ZUK Z1 - a belső konkurencia

    Saját almárkát alapított a Lenovo, és már kapható is az első ilyen készülék. A Z1 ráadásul nagyon decens eszköz lett, a felső-középkategóriában komoly esélyekkel támadhat a többiekre.

Hirdetés