Samsung SGH-i750: élet QWERTY nélkül

Bár a készülék egy kis igazítással került most bemutatásra, de az i730-ból megismert alapok megmaradtak. Az egyetlen szembetűnő változás a billentyűzeten figyelhető meg, mivel a nagytestvér már nem egy zsúfolt, és ezáltal a nagyobb kezűeknek szinte használhatatlan QWERTY gombsort kapott, hanem a jól megszokott numerikus számokat használhatjuk.


Forrás: www.slashphone.com

 

A háromsávos készülék (900/1800/1900 MHz) legfőbb erénye az adatkommunikáció. Az EDGE átvitel mellett megtalálható az IrDa, a Bluetooth és a Wi-Fi 802.11b támogatása is. Az operációs rendszer Windows alapokon nyugszik, ami természetesen képes kihasználni a dupla hangszórókat, mivel rengeteg fájlformátumot támogat, beleértve az MP3, WMA, WMV, ASF, MPEG4 kiterjesztéseket is. Az operációs rendszernek fenntartott ROM kapacitása 64 MB, a dinamikus memória pedig 192 MB méretűre sikeredett, amit Transflash kártyákkal bővíthetünk is.


Forrás: www.slashphone.com

 

Igaz, fejlesztettek a telefonon, de sajnos a kijelzőjét hagyták a megismert állapotban. Tehát még mindig - az egyéb tudásához mérten - elavult 16 bites technológiát használja, amely maximálisan csak 65 536 színárnyalatot képes megjeleníteni. A felbontása pedig 240 x 320 pixel, amin tökéletes élességben jelennek meg a 2 megapixeles kamerával készített képek és videók, de ha valakinek nem lenne elég a kijelző által nyújtott teljesítmény, akkor nyugodt szívvel rákötheti a mobilját a legközelebbi TV készülékre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés