Hirdetés

Samsung bada fejlesztői blog: Kickoff

Újabb blog indul a Mobilarena oldalán; a Samsunggal karöltve bada fejlesztői naplót bocsátunk útjára, amelyből a koreai gyártó új rendszere alá programozó, fejleszteni szándékozó olvasóink sok-sok információt, tippet és trükköt leshetnek el, miközben gondolataikat, kérdéseiket megoszthatják egymással. A fejlesztői környezet (SDK) és a lehetőségek bemutatása mellett ugyanis helyet adunk majd az olvasói kéréseknek, kérdéseknek is.

A blog célja, hogy a hazai bada fejlesztők megtalálhassák kérdéseikre a válaszokat, esetleg mások is kedvet kapjanak a programozáshoz vagy a badára való fejlesztéshez. Éppen ezért folyamatosan kapcsolatban vagyunk a hazai Samsunggal, hogy a felmerülő témákra egyenesen Koreából kaphassuk meg a releváns válaszokat. Szó lesz az SDK-ról, az API-król, a frissítésekről, lesz fejlesztői verseny komoly pénznyereménnyel, egyszóval minden, ami a bada rendszerhez kapcsolódik. Természetesen folyamatosan figyeljük majd a hazai és a nemzetközi Application Store-t is, az új programokról azonban alapvetően nem itt, hanem az alkalmazásokkal foglalkozó külön blogban olvashat bemutatókat a nagyérdemű, mely reményeink szerint jövő hónapban fog elindulni.

Egy-egy érdekesebb fejlesztés kapcsán azonban igyekszünk helyet adni itt is a publikációnak, várjuk azon programozók jelentkezését is, akik úgy gondolják, hogy alkalmazásuk olyan programozástechnikai nóvumot tartalmaz, amely érdekes lehet a fejlesztői közösség számára. A blogot Váradi Zsolt viszi (Karma), aki maga is foglalkozik applikációk készítésével, s természetesen már a birtokában van a Samsung első bada rendszerű készüléke, a Wave.

Az első bejegyzés rövid áttekintést ad a rendszerről, utána viszont belecsapunk a közepébe, ha már most valakiben vannak kérdések, ne rejtse véka alá, fórumunk nyitva áll.

Azóta történt

Előzmények