Sajtóképen a Moto E utódja?

A legfrissebb beszámolók szerint a Motorola (pontosabban Lenovo) rövidesen hivatalosan is bemutatja a tavaly májusban piacra dobott Moto E kissé feltuningolt változatát, mely leginkább csak sebesség terén jelent kisebb előrelépést. Az alant látható állítólagos sajtókép kapcsán érdemes megjegzeni, hogy a készülék valószínűleg egy strapabíró gumi fokban pózol, valamint a kijelző alól hiányzik a felső dizájnelemmel azonos fémháló.

Az új Moto E műszaki paramétereiről egyelőre nincs megbízható forrásból származó információ, de pletykák szerint a kijelző felbontása továbbra is 540 × 960 képpont marad, ám képátlója 4,3-ről 4,5-e növekszik, mely valamivel alacsonyabb pixelsűrűséget jelent. Pozitív hír azonban a kétmagos Snapdragon 200 processzor cseréje, mely helyét a Snapdragon 400 lapka veszi át továbbrais 1 GB RAM társaságában. Az ázsiai gyártóktól eltérően a Motorola egyelőre nem sieti el az alsóbb szegmensben a 64 bites architektúrára való átállást, ám ebből az átlagfelhasználó amúgy sem vesz észre sokat.

Azóta történt

  • Moto E 4G – leleplezve

    Az amerikai Best Buy áruházlánc internetes oldala minden fontosabb részletet elárult a Motorola frissített E-szériás készülékéről.

Előzmények

Hirdetés