Sajtóképen a Grand X Quad

Az általában megbízható bennfentes információiról ismert @evleaks nemrég a ZTE következő óriásmobiljáról osztott meg egy sajtóképet, mely mellett a legfontosabb műszaki paraméterek is napvilágot láttak. Az 5 hüvelykes, 720 x 1280 képpontos megjelenítővel szerelt készülékben 1,2 GHz-es, négymagos MediaTek MT6589 teljesít majd szolgálatot, mely mellé 1 GB RAM és szerencsére microSDHC kártyafoglalat is kerül. A 141 x 70 x 8,9 milliméteres és 163 grammos ZTE Grand X Quad emellett 1080p felbontású Full HD videók rögzítésére alkalmas, LED villanóval ellátott 8 megapixeles kamerát is kapott, valamint a hátlap alatt megbúvó 2500 mAh kapacitású akkumulátor cseréjére is lehetőség nyílik. A készülék várható áráról és piaci premierjének időpontjáról egyelőre nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • ZTE Quantum – öthüvelykes egyéniség

    Az amerikai Sprint kínálatában a kínai gyártó saját égisze alatt debütálhat a HD kijelzővel és Snapdragon S4 processzorral felvértezett Quantum.

  • ZTE mobilok Atom Z2580 alapokon

    Kétmagos Intel processzorral szerelt okostelefonok bemutatására készül a ZTE.

  • MWC2013: ZTE Grand Memo

    A ZTE is bemutatta az óriáskijelzővel szerelt ZTE Grand Memo telefonját, mely tartogat azért számos meglepetést a nagyérdeműnek.

  • MWC2013: ZTE Open

    Az MWC hétfői napján került leleplezésre a ZTE Open névre keresztelt mobiltelefon, melynek fedélzetén már az új Firefox OS teljesít szolgálatot.

Hirdetés