Sajtóképeken az LG G3 japán kiadása

A várakozásokkal ellentétben az LG mégsem a februári Mobile World Congress során mutatta be az idei csúcsmodelljét, és a legfrissebb információk szerint a hivatalos bejelentés még közel két hónapot várat magára. A dél-koreai vállalat készüléke addigra persze túl sok meglepetést már nem tartogat, hiszen a korábban kiszivárgott információk alapján már szinte biztosnak tűnik az 5,5 hüvelykes 1440 × 2560 képpontos, azaz QHD felbontású kijelző használata, melyhez hasonlót jelenleg csupán a Vivo Xplay 3S és az Oppo Find 7 tud felmutatni.

Az @evleaks által megszellőztetett sajtóképeken látható „isai” nevű készülék nagy valószínűség szerint az LG csúcsmodelljének japán kiadása lesz, mely műszaki paramétereit tekintve szinte mindenben megegyezik majd a nemzetközi kiadással, csupán néhány apróbb változtatásra lehet számítani a KDDI igényei szerint. Az LG csúcsmodelljének nyári bejelentése révén a Samsung, a HTC és a Sony némi lépéselőnyhöz jut ugyan, de a G3 nem csak megjelenítőjével, hanem 3 GB operatív memóriájával és fürgébb processzorával is igyekszik ráígéri a konkurens ajánlatokra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG G3 mini – további részletek

    Néhány további információ is napvilágot látott az LG bejelentésre váró csúcsmodelljének kompaktabb változatáról.

  • Újabb LG G3 képernyőfotók érkeztek

    A frissített menürendszer mellett a QHD felbontást is megerősítették a dél-koreai vállalat csúcsmodelljének legújabb képernyőfotói.

  • Fotón az LG G3 kamerája

    Dupla LED villanóval, három vezérlőgombbal és egy egyelőre ismeretlen célt szolgáló szenzorral bástyázta körbe idei csúcsmodelljének kameráját az LG.

  • Sajtóképen az LG G3

    A számos kémfotó és puzzle részlet után végül hivatalos sajtóképen is felbukkant az LG rövidesen debütáló csúcsmobilja.

Előzmények

Hirdetés