Sajtóképeken az Ascend P7

Hirdetés

A Huawei május 7-én hivatalosan is útjára indítja az idei évre szánt legnagyobb dobását, mely karcsú és elegáns burkolata alatt megfelelő nyers erővel bíró hardver lakozik. A várhatóan 7 milliméter vastag készülék műszaki paramétereiről az elmúlt hónapok során lényegében minden fontosabb információ napvilágot látott, majd ezt követően a kínai hírközlési felügyelet oldalán felbukkant fotók is megerősítették a mobil létezését. Egy héttel a hivatalos premier előtt @evleaks elérkezettnek látta az időt néhány sajtókép megszellőztetésére is, mely a korábbi fotókkal tökéletes összhangban ábrázolja a csúcsmobilt.

Az Ascend P7 a piaci trendeknek megfelelően műszaki paraméterek terén is maximalistának tűnik. A QHD felbontású megjelenítő ugyan kimarad a repertoárból, de 5 hüvelykes méretben a Full HD felbontás is több mint megfelelőnek bizonyul, melyhez az előzetes pletykák szerint LED villanóval ellátott 13 megapixeles fő és 8 megapixeles előlapi kamera is tartozik majd. A motorháztető alatt várhatóan egy 1,8 GHz-es HiSilicon Kirin 910T processzor teljesít majd szolgálatot 2 GB RAM és 16 GB belső memória társaságában. Az egyetlen nyitott kérdés az akkumulátor kapacitása lehet, ám ilyen kompakt méretben csodákra nem igazán lehet számítani.

Azóta történt

Előzmények

  • Ascend P7 a Tenaa oldalán

    A kínai hírközlési felügyelet jóvoltából minden oldaláról megcsodálható a Hauwei jövő hónapban bejelentésre kerülő karcsú mobilja

  • Huawei beharangozó érkezett

    A Huawei az Apple hangalapú asszisztensével árult el néhány részletet a Barcelonában debütáló készülékeiről.

  • Huawei MediaPad 7 Youth - naiv fiatal

    A gyártó próbál maradandót alkotni tabletfronton is, most egy SIM-et kezelő, fiataloknak szánt készüléket teszteltünk, ami minőségi külsőt, de gyenge kijelzőt, magas árat kapott.

  • Ilyen lesz az Ascend P7?

    Rövidesen leleplezésre kerül a 6,2 milliméter vastag Ascend P6 minden téren ráncfelvarrt utódja.

Hirdetés