Sajtófotón a Samsung T929 Memoir

A hamarosan hivatalosan is bejelentésre kerülő Samsung T929 Memoir eddig is számos hírben szerepelt, de most végre felbukkant egy hivatalos vagy legalábbis annak tűnő sajtófotó és néhány további részlet is az M8800 Pixon amerikai fivéréről. A Memoir jól láthatóan teljesen más külsőt kapott, mint európai testvére, de ami talán ennél is fontosabb, hogy a 8 megapixeles kamera mellett ezúttal egy Xenon villanó kapott helyet. A jövevény a fejlett kamera mellett 3 hüvelykes, 240x400 képpontos érintőkijelzőt, 3G átviteli képességet, 720x480 képpontos videórögzítési képességet, valamint sztereó Bluetooth modult is kapott. Egyelőre nem tudni, hogy a jövevényben lesz-e GPS és ha igen, akkor az alkalmazások számára is elérhető lesz-e vagy csak a fotók koordinátákkal történő ellátására.

Azóta történt

  • Samsung i8910: S60 Touch és HD videó

    A dél-koreai gyártó új Series 60 Touch alapú modellje 3,8 hüvelykes érintőkijelzőt, 8 megapixeles kamerát, 1280x720 képpontos HD videofelvételi opciót és fejlett adatátviteli képességeket kapott.

  • Megérkezett a Samsung Memoir

    A Samsung és a T-Mobile hivatalosan is bemutatta a Xenon villanós 8 megapixeles kamerával szerelt érintőkijelzős mobilt.

  • Érkezik a Samsung S8300 UltraTOUCH

    A Samsung nemsokára bemutatja a 8 megapixeles kamerával és OLED érintőkijelzővel szerelt csúszkáját.

Előzmények

Hirdetés